Icon servicii funerare

Servicii Funerare Ghencea

Grija si respect in oferirea de servicii funerare in Ghencea

Casa Bucur stie ca oferirea de servicii funerare in Ghencea reprezinta mult mai mult decat un simplu business, intrucat clientii nostri ne apeleaza atunci cand trec prin cele mai dificile momente din viata lor. Tocmai din acest motiv, va garantam profesionalism, promptitudine, grija si respect, dar mai ales intelegere si compasiune pentru situatia in care va aflati si pe care va vom ajuta sa o depasiti.

Astfel, din momentul in care ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00, disponibil NON STOP si cu tarif normal, demaram toate activitatile specifice de pompe funebre in Ghencea: constatarea decesului, imbalsamare/toaletare, manipulare decedat/sicriu, transport funerar (la capela si apoi la cimitir), realizarea pachetelor de pomana/parastas etc.

Casa Bucur - profesionisti ai pompelor funebre in Ghencea

In plus, firma noastra de servicii funerare din Ghencea va ajuta si sa obtineti toate actele si avizele necesare organizarii in deplina legalitate a unei inmormantari: certificatul constatator, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia Sanepid, avizul de la procuratura etc. De asemenea, va sprijinim si in intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de deces.

Casa Bucur va ofera pachete complete de inhumare, cu toate produsele si serviciile de pompe funebre in Ghencea incluse, la preturi incepand de la 0 lei cu talonul de pensie, conform legii. Nu in ultimul rand, va stam la dispozitie cu informatii utile si raspunsuri la orice intrebare sau nelamurire ati avea, indiferent de ora din zi si din noapte.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult