Icon servicii funerare

Servicii Funerare Militari

De ce este nevoie de servicii funerare in Militari?

Militari este unul dintre cele mai mari cartiere din Bucuresti, ceea ce inseamna ca, din punct de vedere statistic, aici se va produce un numar ridicat de decese in fiecare zi sau saptamana. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur isi dedica activitatea acestui cartier, raspunzand cu promptitudine solicitatilor venite din partea locuitorilor.

Intrucat suntem o casa de pompe funebre din Militari cu program NON STOP, ne puteti apela la orice ora din zi si din noapte, la doar cateva momente dupa producerea evenimentului funest. Ne vom deplasa cu rapiditate la domiciliul indicat de dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul si vom demara activitatile specifice.

Care sunt competentele unei firme de pompe funebre in Militari?

Astfel, firma noastra de servicii funerare in Militari va pune la dispozitie atat produse si servicii complete, cat si informatii utile, dupa cum urmeaza:

- produse: sicrie complet echipate (cu lenjerie si capace frigorifice), pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare;

- servicii funerare in Militari: consultanta predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare / tanatopraxie, inhumare / incinerare;

- informatii utile: obtinerea ajutorului de inmormantare / deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, acordarea de despagubiri in caz de deces prin accident de munca, lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti, extrase din Legea funerara - privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare.

In concluzie, firma noastra de pompe funebre din Militari va este alaturi atat cu servicii propriu-zise, cat si cu o vorba buna si tot sprijinul de care aveti nevoie in asemenea clipe cumplite.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult