Icon servicii funerare

Pompe Funebre Cartierul Latin

Acoperim tot ce inseamna servicii funerare in Cartierul Latin

Casa Bucur este o firma care ofera produse si servicii funerare in Cartierul Latin de multi ani, iar experienta acumulata ne-a invatat ce isi doresc sau ce si-ar putea dori toti clientii nostri. Astfel, in primul rand, avem program NON-STOP, intrucat un deces poate avea loc la orice ora din zi si din noapte, iar urgenta este cuvantul de ordine mai ales pe perioada verii, cand pot surveni si anumite probleme de ordin igienic si sanitar.

In al doilea rand, angajatii nostri, experti in pompe funebre in Cartierul Latin, va degreveaza de toate sarcinile birocratice care tin de buna organizare a unei inmormantari. Astfel, dumneavoastra va veti putea lua ramas bun asa cum se cuvine de la ruda sau prietenul trecut in nefiinta si veti putea petrece timp de calitate alaturi de ceilalti apropiati.

Furnizam produse si servicii complete de pompe funebre in Cartierul Latin

In ceea ce priveste produsele de pompe funebre in Cartierul Latin pe care vi le oferim, acestea sunt: sicrie complet echipate (cu lenjerie si capac frigorific), pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare in memoria celor plecati dintre noi.

Serviciile funerare in Cartierul Latin pe care vi le furnizam sunt: imbalsamare / tanatopraxie, transport funerar, inhumare / incinerare, repatriere decedati, consultanta funerara predeces (pentru rudele unor persoane muribunde sau foarte in varsta). Mai mult decat atat, va ajutam si in ceea ce priveste obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii, dar si a ajutorului de deces.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult