Icon servicii funerare

Servicii Funerare Bd Timisoara

Experienta in acordarea de servicii funerare in Bd. Timisoara

Casa Bucur are o experienta indelungata in acordarea de servicii funerare in Bd. Timisoara, atat in ceea ce priveste produsele si serviciile propriu-zise, cat si obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare, dar si comportamentul fata de familia persoanei decedate si apropiatii acesteia. Astfel, tinand cont de faptul ca aceasta firma de pompe funebre din Bd. Timisoara are un program NON STOP, o echipa se va deplasa in cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul.

Odata ajunsi, expertii nostri in servicii funerare in Bd. Timisoara vor constata decesul, vor demara operatiunile de toaletare, asezare in sicriu etc, dupa care vor transporta sicriul cu trupul neinsufletit la capela si apoi la cimitir. Intre timp, se vor obtine si toate actele si avizele necesare, fara de care inhumarea sau incinerarea nu ar putea avea loc.

Oferta completa de produse si servicii de pompe funebre in Bd. Timisoara

Printre produsele de pompe funebre in Bd. Timisoara pe care vi le oferim se numara sicrie complet echipate, inclusiv cu lenjerie si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare si cruce de lemn inscriptionata. In ceea ce priveste serviciile, ne remarcam inclusiv prin consultanta funerara predeces, acordata familiilor unei persoane foarte in varsta sau muribunde, dar si prin repatrierea decedatilor - aducerea acasa a conationalilor trecuti in nefiinta in alte tari.

In concluzie, sunati la 0769 99 00 00 NON STOP oricand se produce evenimentul funest si va vom sprijini in cel mai scurt timp, cu tot ceea ce este nevoie!

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Crangasi, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult