Icon servicii funerare

Servicii Funerare Militari Residence

Servicii funerare in Militari Residence complete!

Casa Bucur este o firma de pompe funebre in Militari Residence care stie cat de mult va poate afecta decesul unei persoane apropiate, fie ca vorbim despre un membru al familiei sau un prieten. Tocmai din acest motiv, dar si pentru ca alte aspecte ale vietii dumneavoastra sa nu fie marcate, cum ar fi sfera profesionala sau grija pentru copii, ne angajam sa ne ocupam de toate aspectele birocratice care tin de buna organizare a unei inmormantari.

Astfel, va oferim produse si servicii funerare in Militari Residence NON-STOP, la orice ora din zi si din noapte, intrucat un deces poate surveni in orice moment. Este suficient sa ne apelati la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal, si vom porni spre domiciliul dumneavoastra sau spre spitalul unde a avut loc decesul. Odata ajunsi, vom demara toate activitatile specifice, de la constatarea decesului si toaletare/imbalsamare la transportul funerar catre capela si cimitir, pregatirea pachetelor pentru pomana si parastas etc.

Firma noastra de pompe funebre in Militari Residence se ocupa de hatisul birocratic!

Mai mult decat atat, firma noastra de servicii funerare din Militari Residence va ajuta si cu toate actele necesare inhumarii: certificatul constatator, certificatul de imbalsamare, certificatul de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia Sanepid si avizul de la procuratura. Pe langa faptul ca vi le vom aduce acasa, va vom facilita si intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormantare. Practic, daca apelati la Casa Bucur, ne vom ocupa de toate cele necesare, cu maximum de grija, responsabilitate si respect pentru dumneavoastra si persoana decedata.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult