Icon servicii funerare

Servicii Funerare Plevnei

Produse si servicii funerare in Plevnei complete, de la 0 lei!

Conform legislatiei aflate in vigoare in Romania, puteti beneficia de decontarea tuturor cheltuielilor aferente inmormantarii, doar cu talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta. Astfel, firma noastra de pompe funebre din Plevnei va pune la dispozitie pachete complete, care cuprind urmatoarele produse si servicii:

- produse: sicrie complet echipate (inclusiv capac frigorific si lenjerie), cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, iconite, prosoape, lumanari, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete de dulce/de post, vin, vin+ulei;

- servicii funerare in Plevnei: constatarea decesului, imbalsamare/toaletare decedat, manipulare decedat/sicriu, transport funerar la biserica/cimitir, obtinerea tuturor actelor necesare (certificat constatator, de imbalsamare, de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura), intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.

Casa Bucur - informatii utile despre pompe funebre in Plevnei!

Pe langa produsele si serviciile funerare in Plevnei enumerate mai sus, Casa Bucur va sta la dispozitie si cu numeroase informatii utile. Astfel, puteti afla totul despre ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti, despagubirile acordate in caz de deces prin accident de munca, dar si extrase din Legea funerara.

Mai mult decat atat, firma noastra de pompe funebre in Plevnei ofera doua servicii destul de rare pe piata din Romania. Este vorba despre repatrierea decedatilor (destinata persoanelor care vor sa aduca in tara trupul neinsufletit al unei rude sau prieten apropiat care s-a stins in afara granitelor tarii), respectiv consiliere funerara predeces (adresata persoanelor care au o ruda sau un prieten foarte in varsta ori bolnav in stare terminala si doresc sa afle anumite detalii despre inmormantarea iminenta).

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult