Icon servicii funerare

Servicii Funerare Giulesti

Casa Bucur - cele mai bune servicii funerare in Giulesti!

Firma noastra de pompe funebre din Giulesti are o experienta indelungata in oferirea de astfel de produse si servicii, intelegand pe deplin atat aspectele birocratice care stau in spatele organizarii unei inmormantari complete, cat si emotiile prin care dumneavoastra treceti. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur va garanteaza ca va va degreva de toate sarcinile, preluandu-le integral, pentru ca dumneavoastra sa va puteti lua ramas bun asa cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta, alaturi de prieteni si rude.

Produse si servicii de pompe funebre in Giulesti oferite NON STOP!

Astfel, va furnizam urmatoarele produse de pompe funebre in Giulesti: sicrie complet echipate (inclusiv capace frigorifice si lenjerie), pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, realizarea de monumente funerare in memoria celui trecut in nefiinta.

In ceea ce priveste serviciile funerare in Giulesti, acestea sunt: constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare (spalat/imbracat), transport sicriu la domiciliu, asezarea decedatului in sicriu, manipulare (decedat/sicriu), transport funerar (biserica/cimitir). Totodata, va ajutam cu obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii: certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatia Sanepid, avizul de la procuratura. Nu in ultimul rand, va aducem toate actele la domiciliu si va facilitam intocmirea dosarului de ajutor de inmormantare.

In conformitate cu legea, firma noastra de pompe funebre din Giulesti va ofera pachete de inhumare de la 0 Lei, cu talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta. De asemenea, va oferim optiunile de repatriere decedati si consultanta funerara predeces, in cazul in care solicitati asemenea servicii.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Drumul Taberei, Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, GhenceaMilitari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult