Icon servicii funerare

Pompe Funebre Drumul Taberei

Casa Bucur, profesionisti ai serviciilor funerare in Drumul Taberei!

Firma noastra de pompe funebre din Drumul Taberei si-a consolidat reputatia, de-a lungul anilor, prin respectul, profesionalismul, promptitudinea si grija cu care am tratat fiecare caz in parte. Suntem constienti ca nu avem "clienti", ci familii indurerate care ne solicita ajutorul in cele mai dificile momente ale vietii lor. Pierderea unui membru al familiei sau prieten apropiat reprezinta una dintre cele mai dificile cumpene, iar noi suntem aici pentru a o usura, pe cat posibil.

Astfel, va punem la dispozitie produse si servicii funerare in Drumul Taberei complete, de la constatarea decesului si pana la impartirea pachetelor pentru pomana si parastas. Programul nostru este NON STOP, tocmai pentru ca un deces poate surveni in orice moment, iar in acele clipe aveti nevoie cat mai rapid de ajutor.

Respect din partea firmei de pompe funebre din Drumul Taberei, de la primul contact!

Inca de la primul apel telefonic, veti remarca serviabilitatea angajatilor nostri, profesionisti desvarsiti ai serviciilor funerare in Drumul Taberei. Acestia se vor deplasa de indata la domiciliul dumneavoastra sau spitalul unde a avut loc decesul si vor demara cu rapiditate actiunile specifice unei astfel de situatii. Pe langa toaletare, imbalsamare si furnizarea sicriului, acestia vor obtine toate actele si avizele necesare de la institutiile abilitate.

Apoi, urmeaza transportul funerar la capela si la cimitir si inmormantarea propriu-zisa, cu respectarea tuturor datinilor si obiceiurilor crestine. Casa Bucur este o firma de pompe funebre in Drumul Taberei care isi respecta toti clientii, indiferent de cult, si toate preferintele acestora.

Oferim produse si servicii funerare complete si in alte cartiere din Sectorul 6: Militari, Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul Timisoara, Crangasi, Cartierul Latin, Ghencea, Giulesti, Militari Residence, Plevnei, Regie, Uverturii

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult