Icon servicii funerare

Servicii Funerare Timpuri Noi

Casa Bucur - firma de servicii funerare in Timpuri Noi cu program NON STOP

In momentul in care treceti prin clipele cumplite ale pierderii uneia dintre cele mai apropiate persoane, cu siguranta sunteti cuprins de tristete, deznadejde si poate chiar disperare. In aceasta situatie, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa realizati ca evenimentul tragic la care sunteti martor chiar este real si sa cereti ajutorul de care aveti nevoie. Casa Bucur - firma de pompe funebre din Timpuri Noi - va este alaturi 24 de ore din 24, 7 zile din 7, atat cu sfaturi si informatii utile oferite gratuit, cat si cu organizarea inmormantarii propriu-zise. Si aceasta poate porni de la suma de 0 lei, cu talonul de pensie.

Servicii de pompe funebre in Timpuri Noi oferite cu profesionalism si respect

Un astfel de pachet oferit de firma noastra de servicii funerare din Timpuri Noi include:

- produse: sicriu complet echipat, cruce mare de lemn, batiste, lumanari, banuti, dolii, iconita sfintita, prosoape, lumanari, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete de dulce/de post, vin, vin+ulei;

- servicii: constatare deces, imbalsamare decedat, toaletare (spalat/imbracat), asezare decedat in sicriu, manipulare sicriu, transport funerar (biserica/cimitir), obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii - certificat constatator, certificat imbalsamare, certificat deces, adeverinta inhumare, autorizatie Sanepid, aviz procuratura.

Casa Bucur este o firma de pompe funebre in Timpuri Noi complete, cu produse si servicii de la A la Z, gestionand toate aspectele care tin de o inmormantare sau o incinerare, atat cele birocratice, cat si cele organizatorice. Astfel, dumneavoastra aveti ragazul de a va lua ramas bun de la persoana trecuta in nefiinta asa cum se cuvine.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult