Icon servicii funerare

Pompe Funebre Tineretului

Casa Bucur - servicii funerare Tineretului complete

Suntem o firma de pompe funebre din Tineretului cu o experienta indelungata si va furnizam servicii complete: imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare/incinerare, ba chiar si cateva propuneri unice pe piata din Romania. Astfel, la Casa Bucur gasiti optiunea de repatriere decedati, pentru rudele decedate in strainatate si pe care doriti sa le ingropati acasa, alaturi de familie, dar si consultanta funerara predeces. Aceasta este gratuita si se adreseaza familiilor unor persoane muribunde sau foarte in varsta, pentru ca acestea sa poata estima costurile inmormantarii, in conditiile unui deces iminent.

Cele mai bune produse de pompe funebre din Tineretului

In ceea ce priveste produsele oferite, aceasta casa de servicii funerare din Tineretului va sta la dispozitie cu: sicrie complet echipate, inclusiv cu capace frigorifice (care se inchiriaza), pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, dar si monumente funerare. Trebuie precizat ca tinem cont de dorintele persoanei trecute in nefiinta, exprimate in timpul vietii, sau de cele ale familiei si nu discriminam nicio orientare sau cult religios, incercand sa ne pliem cat mai bine pe specificul fiecareia dintre acestea.

Pe langa produse si servicii funerare in Tineretului, va furnizam si informatii utile cu privire la documentatia preliminara necesara inhumarii, lista completa a bisericilor si cimitirelor din sector, dar si extrase din Legea funerara, privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare. Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0769 99 00 00 - firma de pompe funebre din Tineretului cu program NON STOP.

Aria noastra de acoperire include si urmatoarele cartiere din Sectorul 4: Aparatorii Patriei, Berceni, Bellu, Calea Serban Voda, Emil Racovita, Giurgiului, Luica, 11 Iunie, Metalurgiei, Timpuri Noi, Vacaresti, Vitan Barzesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult