Icon servicii funerare

Pompe Funebre Metalurgiei

Ce preturi au serviciile funerare in Metalurgiei?

Casa Bucur va pune la dispozitie produse si servicii funerare in Metalurgiei la preturi incepand de la 0 lei, cu talonul de pensie. Un astfel de pachet include: sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, icoana sfintita, prosoape, platouri de coliva, colaci (cap, arhanghel, prescure), pachete cu produse de dulce/de post, vin, vin+ulei, pahare, lingurite + servicii de constatare deces, imbalsamare/toaletare decedat, manipulare/transport sicriu.

Mai mult decat atat, aceasta casa de pompe funebre din Metalurgiei va ajuta sa obtineti toate actele necesare inhumarii: certificat constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura.

Casa Bucur - informatii si servicii de pompe funebre in Metalurgiei

Aceasta firma de servicii funerare din Metalurgiei va sta la dispozitie nu numai cu produse si servicii complete, oferite NON STOP, ci si cu informatii utile privind: obtinerea ajutorului de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, extrase din Legea funerara - privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare, despagubirile in caz de deces prin accident de munca, eliberarea certificatului de deces/nastere/casatorie in duplicat etc.

Casa Bucur are o experienta indelungata in oferirea de produse si servicii funerare in Metalurgiei, iar aceasta segmentare a activitatii pe sectoare si cartiere este benefica din punctul de vedere al eficientei si rapiditatii. In special pe perioada verii, urgenta este o caracteristica foarte importanta, intrucat temperaturile ridicate pot pune mari probleme. Tocmai din acest motiv, va garantam ca ajungem in cel mai scurt timp dupa ce ne apelati la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal.

Aria noastra de acoperire include si urmatoarele cartiere din Sectorul 4: Aparatorii Patriei, Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Calea Serban Voda, Emil Racovita, Giurgiului, Luica, 11 Iunie, Timpuri Noi, Vacaresti, Vitan Barzesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult