Icon servicii funerare

Servicii Funerare Calea Serban Voda

Casa Bucur - servicii funerare Calea Serban Voda NON STOP

Suntem o firma de pompe funebre din Calea Serban Voda cu program NON STOP. Astfel, ne puteti apela la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal, la orice ora din zi si din noapte. Un deces poate surveni in orice moment, indiferent ca vorbim despre o persoana foarte in varsta si cu probleme grave de sanatate sau despre o persoana tanara, care insa sufera un accident. In acele momente, in calitate de membru al familiei sau prieten apropiat, cu siguranta veti fi dezorientat, pe langa sentimentele de tristete sau disperare care va pot cuprinde.

In aceste conditii, Casa Bucur, firma de produse si servicii funerare din Calea Serban Voda, va sta la dispozitie, trimitand o echipa multidisciplinara la domiciliul dumneavoastra sau la spitalul unde a avut loc decesul. Imediat, sunt demarate toate procedurile specifice, atat cele birocratice, cat si cele organizatorice si practice, urgenta fiind obligatorie mai ales pe perioada verii, cand temperaturile mari pot pune probleme.

Firma de pompe funebre Calea Serban Voda cu experienta

Experienta noastra indelungata in oferirea de servicii funerare in Calea Serban Voda ne permite sa va stam la dispozitie cu tot ce aveti nevoie in orice moment. Astfel, va furnizam produse si servicii funerare complete (de la toaletare/imbalsamare si manipularea sicriului si pana la inhumarea sau incinerarea propriu-zisa si impartirea de pachete pentru pomana si parastas). Nu uitati: firma noastra de pompe funebre din Calea Serban Voda va este alaturi, cu profesionalism si respect, in cele mai dificile momente din viata dvs.!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult