Icon servicii funerare

Pompe Funebre Vitan Barzesti

Casa Bucur - servicii funerare in Vitan Barzesti NON STOP

Cartierul Vitan Barzesti se remarca pentru ca aici este situat singurul crematoriu functional din Bucuresti, in vecinatatea Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici". Cu toate acestea, incinerarea nu este foarte bine privita in Romania, in special din perspectiva Bisericii, care dezavueaza acest act si recomanda intotdeauna inhumarea.

Totusi, firma noastra de produse si servicii funerare din Vitan Barzesti ofera posibilitatea incinerarii, prin intermediul unui pachet cu pretul de 899 de lei, care contine:

- produse: sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, coroane de garoafe;

- servicii funerare in Vitan Barzesti: constatare deces, imbalsamare, toaletare, manipulare, asezare decedat in sicriu, programarea incinerarii, intocmire documentatie crematoriu, transport sicriu la crematoriu, obtinerea tuturor actelor necesare.

Firma de pompe funebre in Vitan Barzesti complete, inclusiv incinerare

Multe dintre solicitarile de pompe funebre in Vitan Barzesti presupun incinerari, insa ne ocupam cu aceeasi grija, profesionalism, respect si promptitudine si de inhumari. De indata ce ne comunicati dorinta dumneavoastra (sau ultima dorinta a celui trecut in nefiinta, exprimata in timpul vietii), vom demara toate actiunile specifice.

Ne puteti contacta la orice ora din zi si din noapte, intrucat suntem o firma de produse si servicii funerare din Vitan Barzesti NON STOP. Sunati-ne la 0769 99 00 00 in cel mai scurt timp dupa producerea decesului, intrucat urgenta este o prioritate in astfel de momente. Va suntem alaturi cu o vorba buna, de alinare, dar mai ales cu toate beneficiile pe care vi le oferim. Preturile pentru inhumari pot porni si de la 0 lei, cu talonul de pensie.

Aria noastra de acoperire include si urmatoarele cartiere din Sectorul 4: Aparatorii Patriei, Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Calea Serban Voda, Emil Racovita, Giurgiului, Luica, 11 Iunie, Metalurgiei, Timpuri Noi, Vacaresti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult