Icon servicii funerare

Servicii Funerare Luica

Casa Bucur - cele mai bune servicii funerare in Luica

Firma noastra de pompe funebre din Luica va pune la dispozitie pachete de inhumare la preturi incepand de la 0 lei, cu talonul de pensie. Acestea includ urmatoarele:

- produse: sicriu complet echipat (perna, saltea, capitonaj, lenjerie, orare, voal, manere, suruburi); crucifix; cruce de lemn inscriptionata; batiste, lumanari, banuti, dolii; iconita sfintita; prosoape, lumanari; platouri de coliva, colaci, pachete de pomana/parastas (de dulce sau de post); vin, vin+ulei;

- servicii: constatare deces, imbalsamare, toaletare, transport sicriu la domiciliu, manipulare decedat/sicriu, transport funerar, obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inhumarii.

De asemenea, va oferim si pachete de inhumare de valoare mai mare, intre 1.199 de lei si 6.699 de lei, in functie de serviciile si produsele incluse, dar si pachete de incinerare si de spital, la 899 de lei.

Produse si servicii de pompe funebre in Luica NON STOP

Casa Bucur este o firma de produse si servicii de pompe funebre in Luica NON STOP. Mai ales pe perioada verii, din cauza temperaturilor ridicate, dar si in celelalte anotimpuri, interventia rapida este obligatorie, avand in vedere hatisul birocratic si organizatoric care trebuie parcurs inainte de inmormantarea propriu-zisa.

Casa noastra de servicii funerare din Luica va degreveaza de toate aceste sarcini, pe care le preia integral, si va permite sa va luati ramas bun asa cum se cuvine de la cel plecat dintre noi, dar si sa petreceti timp de calitate alaturi de rudele dumneavoastra. Va stam la dispozitie la numarul de telefon 0769 99 00 00, chiar si cu un sfat sau o vorba buna, la orice ora din zi si din noapte.

Aria noastra de acoperire include si urmatoarele cartiere din Sectorul 4: Aparatorii Patriei, Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Calea Serban Voda, Emil Racovita, Giurgiului, 11 Iunie, Metalurgiei, Timpuri Noi, Vacaresti, Vitan Barzesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult