Icon servicii funerare

Pompe Funebre Giurgiului

Servicii funerare in Giurgiului NON STOP

Giurgiului nu este doar unul dintre cele mai mari, ci si printre cele mai populate cartiere din Bucuresti. Avand in vedere acest aspect, din punct de vedere statistic, un numar mare de decese se produc in zona respectiva saptamanal. Plecand de la premisa anterioara, firma noastra ofera produse si servicii de pompe funebre in Giurgiului, concentrandu-si activitatea pe aceasta zona din sudul Bucurestiului.

Mai mult decat atat, oferim produse si servicii funerare in Giurgiului NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Experienta ne-a invatat ca un deces se poate produce oricand, indiferent de varsta sau starea de sanatate a respectivei persoane, intrucat accidentele sunt inerente, iar conditiile medicale grave nu sunt intotdeauna cunoscute. In situatia nedorita a unui astfel de eveniment trist, rapiditatea si urgenta sunt cuvintele de ordine.

Produse si servicii complete de pompe funebre in Giurgiului

Casa Bucur va furnizeaza o oferta completa de produse si servicii de pompe funebre in Giurgiului: sicrie complet echipate, pachete pentru pomana si parastas, coroane, jerbe si monumente funerare, dar si servicii precum imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar si obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare, pe langa inhumarea/incinerarea propriu-zisa.

Mai mult decat atat, firma noastra de servicii funerare din Giurgiului va sta la dispozitie cu informatii utile privind Legea funerara, lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, dar si detalii despre obtinerea ajutorului de inmormantare/deces. Va suntem alaturi in cele mai dificile clipe din viata, cu grija, profesionalism si profund respect pentru pierderea suferita.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult