Icon servicii funerare

Pompe Funebre 11 Iunie

Cele mai bune servicii funerare in 11 Iunie din Bucuresti!

Datoria unei firme de servicii funerare din 11 Iunie este aceea de a se gandi la toate aspectele care tin de buna organizare a unei ceremonii de inhumare sau incinerare. In momentul unei lovituri atat de puternice si al unei pierderi atat de insemnate, realizam ca, in calitate de membru al familiei sau prieten apropiat, nu aveti cum sa va ocupati de intregul ceremonial funest. Prin urmare, va degrevam de aceste sarcini birocratice, permitandu-va sa va luati ramas bun asa cum se cuvine de la persoana trecuta in nefiinta si sa petreceti timp de calitate alaturi de celelalte rude sau prieteni.

Casa Bucur - produse, servicii, informatii despre pompe funebre in 11 Iunie

Casa Bucur - firma de pompa funebre din 11 Iunie - va ofera un pachet complet de produse si servicii, dar si informatii utile, la preturi incepand de la 0 lei (cu talonul de pensie). Astfel, avand program NON STOP, imediat cum ne veti apela la 0769 99 00 00, vom demara actiunile specifice: imbalsamare/tanatopraxie, toaletare, asezare in sicriu, transport funerar la capela sau cimitir, obtinerea tuturor actelor necesare, organizarea ceremoniei propriu-zise, impartirea pachetelor de pomana/parastas etc.

Mai mult decat atat, firma noastra de servicii funerare din 11 Iunie va sta la dispozitie cu informatii utile privind Documentatia preliminara necesara inhumarii, lista bisericilor si cimitirelor din apropiere, dar si extrase relevante din Legea funerara. Va intelegem suferinta si tocmai de aceea ne oferim sa preluam integral organizarea inmormantarii, cu grija si respect!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult