Icon servicii funerare

Servicii Funerare Emil Racovita

Cele mai bune produse si servicii funerare in Emil Racovita

Daca locuiti in apropierea strazii Emil Racovita din sectorul 4 al Capitalei si treceti prin momentele cumplite ale pierderii unei persoane dragi, fie ca vorbim despre un membru al familiei, o ruda mai indepartata, un prieten din copilarie ori un coleg de munca, aveti nevoie de Casa Bucur! Suntem o firma de servicii funerare in Emil Racovita complete, de la constatarea decesului si transportul sicriului la capela si cimitir pana la organizarea pomenii si impartirea pachetelor pentru parastas.

Experienta noastra indelungata in oferirea de produse si servicii de pompe funebre in Emil Racovita ne permite astazi sa va furnizam asistenta NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un deces poate surveni in orice moment, iar, in acele clipe teribile, in care va simtiti dezorientati si neajutorati, aveti nevoie de sprijinul nostru.

Casa Bucur - casa de pompe funebre in Emil Racovita NON STOP

Serviciile funerare in Emil Racovita pe care le oferim includ imbalsamare/tanatopraxie, transport funerar, inhumare/incinerare, dar si repatriere decedati si consultanta funerara predeces. Pachetele pe care vi le punem la dispozitie pornesc de la pretul de 0 lei (cu talonul de pensie) si includ sicriul complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, prosoape, lumanari, platouri de coliva, colaci, vin si pachete de dulce/post.

Nu in ultimul rand, firma noastra de pompe funebre din Emil Racovita va sprijina pentru obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare inmormantarii, dar si cu informatii utile de ordin birocratic si organizatoric.

Aria noastra de acoperire include si urmatoarele cartiere din Sectorul 4: Aparatorii Patriei, Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Calea Serban Voda, Giurgiului, Luica, 11 Iunie, Metalurgiei, Timpuri Noi, Vacaresti, Vitan Barzesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult