Icon servicii funerare

Servicii Funerare Aparatorii Patriei

Apelati cu incredere la profesionistii in servicii funerare Aparatorii Patriei!

Firma Casa Bucur din Aparatorii Patriei va ofera servicii funerare NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi este deosebit de dureroasa, de aceea suntem aici ca sa va degrevam de toate sarcinile administrative si birocratice, pentru ca dumneavoastra sa petreceti timpul consolandu-i pe cei dragi. Asadar, misiunea noastra este de a prelua tot ce inseamna servicii funerare in Aparatorii Patriei, lucrand indeaproape cu profesionisti in domeniu, care cunosc toate detaliile ce tin de organizarea funestului eveniment.

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0769 99 00 00. Stim cat de dificil este momentul plecarii dintre noi a unei persoane dragi, tocmai de aceea va eliberam de toate sarcinile birocratice si organizatorice, asigurand servicii care includ imbalsamarea/tanatopraxia, toaletarea, asezarea in sicriu, manipularea si transportul trupului neinsufletit, atat la capela, cat si la cimitir. De asemenea, colaboram indeaproape cu autoritatile competente, pentru eliberarea actelor necesare inhumarii, si contactam inclusiv preotul si cantaretii de la biserica. Mai mult decat atat, pentru situatii deosebite, va punem la dispozitie si serviciul de repatriere decedati.

Casa Bucur – gama variata de produse si servicii funerare

Alaturi de serviciile funerare oferite in Aparatorii Patriei, Casa Bucur va ofera si o gama completa de produse specifice acestui eveniment. Acestea includ: sicriu complet echipat, inclusiv capac frigorific, pachete pentru pomana si parastas, coroane, buchete, jerbe si monumente funerare.

Spre exemplu, un pachet complet oferit de firma noastra de pompe funebre din Aparatorii Patriei include urmatoarele: cruce mare de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, prosoape, platouri de coliva, colaci, sticle de vin si vin+untdelemn, icoane etc. Ne asiguram ca tot specificul traditional este respectat in cele mai mici detalii, indiferent de religia celui trecut in lumea de apoi.

Aria noastra de acoperire include si urmatoarele cartiere din Sectorul 4: Berceni, Bulevardul Tineretului, Bellu, Calea Serban Voda, Emil Racovita, Giurgiului, Luica, 11 Iunie, Metalurgiei, Timpuri Noi, Vacaresti, Vitan Barzesti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…
10.07.2024

Sfestania casei. Cand se poate face si cum trebuie…

Sfestania casei este un ritual religios ortodox care implica sfintirea locuintei prin stropirea cu apa sfintita si rostirea de rugaciuni de catre un preot

Citeste mai mult
Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…
14.06.2024

Metaniile de la miezul noptii: credinta si pocainta!…

Metaniile sunt practici de rugaciune si smerenie din traditia ortodoxa care implica atat rugaciuni, cat si gesturi fizice de plecare si ridicare.

Citeste mai mult