Icon servicii funerare

Servicii Funerare Bellu

Casa Bucur - cea mai buna firma de servicii funerare Bellu!

Casa Bucur este o firma de pompe funebre care ofera produse si servicii funerare complete, la orice ora din zi si din noapte. Un deces se poate produce oricand, indiferent ca vorbim despre o persoana foarte in varsta sau bolnava ori un om tanar si sanatos care sufera un accident de orice natura. In acele momente, dezorientati, nu veti sti ce sa faceti si unde sa cereti ajutor. Singura veste buna pentru dumneavoastra, in astfel de momente, este ca exista firma noastra de servicii funerare Bellu, cu program non-stop, care va sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Cimitirul Bellu este unul dintre cele mai mari si cunoscute din tara, iar aici isi dorm somnul de veci unii dintre cei mai apreciati romani ai tuturor timpurilor, de la poeti si actori la oameni de stat. Daca detineti deja un loc de veci aici sau doriti sa il obtineti, firma noastra de pompe funebre Bellu va poate ajuta! Pe langa produsele si serviciile funerare propriu-zise, ne ocupam si de toate celelalte aspecte birocratice si organizatorice pe care le presupune o inmormantare.

Produse si servicii funerare Bellu NON STOP - 0769.99.00.00!

Firma noastra de pompe funebre Bellu va ofera urmatoarele:

- produse: sicrie, pachete pentru pomana/parastas, coroane, jerbe si monumente funerare;

- servicii funerare Bellu: consultanta funerara predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare;

- informatii utile: Legea funerara, lista bisericilor si cimitirelor din Bucuresti, ajutorul de inmormantare, documentatia preliminara necesara inhumarii etc.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult