Icon servicii funerare

Servicii Funerare Soseaua Salaj

De ce oferim servicii funerare in Soseaua Salaj NON STOP?

O firma profesionista de servicii funerare din Soseaua Salaj va avea intotdeauna un program NON STOP. Motivele sunt mai multe, insa toate lesne de inteles. In primul rand, un deces poate surveni la orice ora din zi si din noapte, iar, in cazul in care dumneavoastra treceti printr-o astfel de cumpana, trebuie sa aveti imediat la cine apela. In al doilea rand, organizarea unei inmormantari presupune anumite activitati de ordin birocratic, care necesita un timp mai lung sau mai scurt de rezolvare. Nu in ultimul rand, in special pe perioada verii, urgenta este esentiala, intrucat temperaturile foarte ridicate pun unele probleme de natura igienica si sanitara.

Ce inseamna produse si servicii complete de pompe funebre in Soseaua Salaj?

Sintagma "produse si servicii complete de pompe funebre in Soseaua Salaj" trebuie folosita cu maxima responsabilitate. Casa Bucur este un exemplu de firma profesionista si cu o experienta indelungata, care isi respecta clientii si ii degreveaza pe acestia de toate sarcinile birocratice si organizatorice ale unei inmormantari. Astfel, pe langa produse (sicrie, pachete pentru pomana/parastas, coroane, jerbe si monumente funerare) si servicii funerare (consultanta predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare), oferim si informatii utile.

Firma noastra de servicii funerare din Soseaua Salaj va sta la dispozitie cu informatii despre ajutorul de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, Legea Funerara, despagubirile in caz de deces prin accident de munca, dar si lista completa a bisericilor si cimitirelor din Bucuresti.

Casa Funerara Bucur - produse/servicii de pompe funebre si in urmatoarele cartiere din Sectorul 5: Antiaeriana, 13 Septembrie, Cotroceni, Calea Ferentari (Prelungirea), Drumul Sarii, Eroilor, Margeanului, Panduri, Rahova, Soseaua Alexandriei, Soseaua Viilor, Sebastian, Zetari

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult