Icon servicii funerare

Servicii funerare Sebastian

Casa Bucur - servicii funerare in Sebastian, inclusiv incinerare

Casa Bucur este o firma de servicii funerare in Sebastian care ofera clientilor sai inclusiv posibilitatea de a opta pentru incinerarea rudelor trecute in nefiinta, nu doar inhumarea acestora. Desi Biserica Ortodoxa Romana dezavueaza aceasta practica, intrucat considera ca trupul este un dar de la Dumnezeu si nu trebuie ars, incinerarea este perfect legala in Romania, iar firmele serioase de pompe funebre din Sebastian ofera aceasta varianta.

Pana la urma, ramane la latitudinea familiei sa aleaga optiunea pe care o considera cea mai potrivita, mai ales daca aceasta preferinta a fost exprimata de persoana defuncta, in ultimele saptamani de viata. Casa Bucur isi respecta toti clientii si ii priveste cu profesionalism, condescendenta si intelegere, furnizandu-le serviciile funerare in Sebastian de care au nevoie.

Casa de pompe funebre in Sebastian, inclusiv repatrierea decedatilor

Aceasta firma de pompe funebre din Sebastian ofera inclusiv posibilitatea repatrierii decedatilor, in cazul romanilor care si-au dat ultima suflare in afara granitelor tarii. Serviciile sale sunt completate de transport funerar, imbalsamare/tanatopraxie, dar si consultanta funerara predeces, pentru familiile unor persoane muribunde sau foarte in varsta.

In ceea ce priveste produsele furnizate de Casa Bucur, acestea sunt: sicrie complet echipate (lenjerie, obiecte religioase si capace frigorifice), pachete pentru pomana si parastas (de dulce sau de post), coroane si jerbe funerare, dar si monumente in memoria celui plecat dintre noi. Programul furnizarii de servicii de pompe funebre din Sebastian este NON STOP, iar numarul de telefon la care putem fi apelati la orice ora este 0769 99 00 00 (cu tarif normal).

Casa Funerara Bucur - produse/servicii de pompe funebre si in urmatoarele cartiere din Sectorul 5: Antiaeriana, 13 Septembrie, Cotroceni, Calea Ferentari (Prelungirea), Drumul Sarii, Eroilor, Margeanului, Panduri, Rahova, Soseaua Alexandriei, Soseaua Viilor, Soseaua Salaj, Zetari

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult