Icon servicii funerare

Servicii Funerare Cotroceni

Casa Bucur - servicii funerare in Cotroceni de top!

Casa noastra de servicii funerare din Cotroceni se remarca prin profundul sentiment de umanitate de care dau dovada angajatii nostri. Acestia nu doar ca ofera cele mai bune produse si servicii de acest fel din zona, insa va intampina cu profesionalism, promptitudine si respect fata de pierderea suferita. Memoria persoanei dragi care a trecut in nefiinta va fi cinstita in cel mai decent mod cu putinta, care va fi vizibil atat in actiunile reprezentantilor nostri, cat si in organizarea ireprosabila a evenimentului funest.

Dorintele dumneavoastra si ale persoanei decedate, exprimate in timpul vietii, se vor regasi intocmai in aranjamentele de pompe funebre Cotroceni de care suntem responsabili, iar apartenenta acestuia la o anumita religie sau clasa se va reflecta in optiunile pe care vi le punem la dispozitie.

Cele mai bune produse si servicii de pompe funebre - Cotroceni

Astfel, puteti alege din oferta noastra de servicii funerare Cotroceni: sicrie din lemn de brad, stejar, fag, tei sau plop, dar si aranjamente florale cu trandafiri, crizanteme, garoafe sau cale. De asemenea, puteti opta pentru un monument funerar din granit, care sa reprezinte sufletul sau trairile persoanei de la care va luati ramas bun pentru ultima oara.

Suntem o casa de pompe funebre - Cotroceni cu o experienta indelungata si o traditie de ani intregi in care am oferit exclusiv cele mai bune produse si servicii clientilor nostri. Ajutorul oferit intr-un moment atat de dificil nu se poate uita, iar sprijinul nostru total este ceea ce va garantam.

Casa Funerara Bucur - produse/servicii de pompe funebre si in urmatoarele cartiere din Sectorul 5: Antiaeriana, 13 Septembrie, Calea Ferentari (Prelungirea), Drumul Sarii, Eroilor, Margeanului, Panduri, Rahova, Soseaua Alexandriei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Zetari

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult