Icon servicii funerare

Pompe Funebre Drumul Sarii

Oferta completa de servicii funerare in Drumul Sarii

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Drumul Sarii cu o experienta indelungata, iar interactiunea cu mii de familii suferinde, de-a lungul timpului, ne-a invatat un lucru important: acela ca datoria noastra este de a va degreva de toate sarcinile organizatorice si birocratice pe care le presupune o inmormantare, pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra sa va luati ramas bun de la persoana draga pierduta.

Tocmai din acest motiv, va punem la dispozitie servicii funerare in Drumul Sarii complete, de la constatarea decesului, toaletare si imbalsamare la transportul sicriului cu trupul neinsufletit la biserica si cimitir, angajarea preotului si a cantaretilor bisericesti si impartirea pachetelor pentru pomana si parastas. Mai mult decat atat, va suntem alaturi si cu o vorba buna de incurajare si un umar pe care sa plangeti, atat la propriu, cat si la figurat.

Produse si servicii de pompe funebre in Drumul Sarii de la 0 lei!

In plus, firma noastra de servicii funerare din Drumul Sarii va ofera si toate produsele de care aveti nevoie pentru un eveniment funest, de la cele cu rol practic la cele cu rol religios. Astfel, va punem la dispozitie sicrie complet echipate, inclusiv cu capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, dar si monumente in memoria celor disparuti.

Un pachet de inhumare de baza, continand toate necesare pentru o inmormantare respectand toate normele sanitare, igienice, dar si dogmele crestine, porneste de la pretul de 0 lei, cu talonul de pensie al persoanei trecute in nefiinta.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult