Icon servicii funerare

Servicii funerare Antiaeriana

Cea mai buna casa de servicii funerare din Antiaeriana!

Firma noastra de servicii funerare din Antiaeriana, cu sediul in sectorul 5 si care deserveste aceasta unitate administrativa a orasului Bucuresti, are o experienta indelungata pe piata si va furnizeaza toate produsele si serviciile de care aveti nevoie. Avand un program NON STOP, in momentul in care ne apelati la numarul de telefon 0769 99 00, cu tarif normal, pornim spre locul indicat de dumneavoastra, fie ca ne referim la domiciliul la care s-a produs decesul, fie la spital.

Acolo, demaram actiunile specifice de pompe funebre in Antiaeriana, de la constatarea decesului si toaletarea decedatului pana la transportul trupului neinsufletit in sicriu, la capela si apoi la cimitir, dupa obtinerea tuturor actelor si avizelor necesare. Totodata, ne ocupam de angajarea preotului si a cantaretilor bisericesti, dar si de impartirea pachetelor de pomana si parastas.

Casa Bucur - produse si servicii de pompe funebre in Antiaeriana NON STOP

Pachetele noastre de pompe funebre in Antiaeriana pornesc de la valoarea de 0 lei, cu talonul de pensie, si ajung pana la valoarea de 6.699 de lei, cu toate optiunile incluse, printre care un sicriu dintr-un lemn mai deosebit, coroane mai mari de flori, mai multe alimente si obiecte de vesela in pachetele de pomana etc. Nu in ultimul rand, oferim si pachete pentru incinerare si pachete spital, la pretul de 899 de lei.

Serviciile funerare in Antiaeriana pe care le oferim includ si consultanta funerara predeces, adresata rudelor unui pacient muribund, dar si repatriere decedati, pentru aducerea in tara a trupului neinsufletit al unui conational.

Casa Funerara Bucur - produse/servicii de pompe funebre si in urmatoarele cartiere din Sectorul 5: 13 Septembrie, Cotroceni, Calea Ferentari (Prelungirea), Drumul Sarii, Eroilor, Margeanului, Panduri, Rahova, Soseaua Alexandriei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Zetari

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult