Icon servicii funerare

Pompe Funebre Viilor

Ce produse ofera aceasta firma de pompe funebre din Viilor?

Casa Bucur este o firma de pompe funebre din Viilor cu o oferta completa de produse funerare: sicrie complet echipate, cu capace frigorifice si lenjerie, pachete pentru pomana si parastas, atat de dulce, cat si de post, coroane si jerbe, dar si monumente funerare in memoria celui trecut in nefiinta.

Care este oferta de servicii funerare din Viilor furnizate de Casa Bucur?

In ceea ce priveste serviciile funerare din Viilor oferite de Casa Bucur, acestea sunt: consultanta funerara predeces (adresata rudelor unei persoane muribunde sau foarte in varsta, care doresc sa estimeze costurile si pasii de urmat in cazul unei inmormantari); transport funerar; repatriere decedati (pentru rudele unui conational care isi da ultima suflare in afara granitelor tarii); imbalsamare / tanatopraxie (activitati obligatorii inainte de ceremonia de inmormantare propriu-zisa); inhumare / incinerare (chiar daca Biserica Ortodoxa Romana dezavueaza aceasta din urma practica, ea nu este interzisa de lege si va facilitam o astfel de varianta, in cazul in care este solicitata).

Casa Bucur se remarca, pe langa produsele si serviciile funerare in Viilor, prin programul NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, dar si prin informatiile utile pe care le furnizeaza clientilor sai. Astfel, va suntem alaturi cu informatii legate de obtinerea ajutorului de inmormantare/deces, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, Legea funerara, dar si lista completa a cimitirelor si bisericilor din Bucuresti. Va intampinam intotdeauna cu respect, promptitudine, profesionalism si intelegere pentru situatia prin care treceti.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult