Icon servicii funerare

Servicii Funerare Margeanului

Servicii funerare Margeanului in cel mai scurt timp!

In cazul producerii unui deces, urgenta este cuvantul de ordine din cel putin trei motive. In primul rand, organizarea inmormantarii presupune un hatis birocratic care necesita un timp de pregatire si numai o firma experimentata de servicii funerare in Margeanului poate parcurge toate etapele in 1-2 zile, pana in momentul inhumarii propriu-zise. In al doilea rand, in special pe perioada verii, temperaturile ridicate pot genera probleme de ordin igienic si sanitar, rapiditatea fiind cheia si in aceasta situatie.

Nu in ultimul rand, aceasta perioada este una de stres maxim pentru rudele persoanei trecute in nefiinta, motiv pentru care o casa profesionista de pompe funebre din Margeanului va dori sa incheie toate operatiunile specifice intr-un timp cat mai scurt. Tocmai de aceea, la Casa Bucur va stam la dispozitie NON STOP, la orice ora din zi si din noapte, indiferent cand se produce evenimentul funest.

Produse si servicii complete de pompe funebre Margeanului!

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la 0769 99 00 00, numar cu tarif normal, si va vom oferi toate produsele si serviciile funerare in Margeanului de care aveti nevoie:

- produse: sicriu complet echipat (inclusiv cu capac frigorific, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare;
- servicii: consultanta funerara predeces, transport funerar, repatriere decedati, imbalsamare / tanatopraxie, inhumare, incinerare.

Preturile pachetelor noastre de pompe funebre in Margeanului pornesc de la suma de 0 lei, cu talonul de pensie, si ajung pana la 6.699 de lei, in functie de dotari si de preferintele si specificatiile dumneavoastra.

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult