Icon servicii funerare

Pompe Funebre Ferentari

Servicii funerare in Ferentari – tel. 0769 99 00 00

Casa Bucur este o firma de produse si servicii funerare in Ferentari - NON STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un deces se poate produce la orice ora din zi si din noapte, fie ca vorbim despre un deznodamant previzibil, in cazul unui bolnav in stadiu terminal sau al unei persoane foarte in varsta, fie ca ne referim la un accident tragic. In oricare dintre aceste situatii, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 si vom veni imediat in ajutorul dumneavoastra cu experienta, promptitudinea si profesionalismul care ne caracterizeaza.

Oferim servicii de pompe funebre in Ferentari gratuite, exclusiv in baza talonului de pensie. Cu ajutorul acestuia, veti beneficia de toate produsele si serviciile noastre:

- produse: sicriu complet echipat, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe funerare, monumente funerare;

- servicii funerare in Ferentari: transport funerar, imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare, consultanta funerara predeces, repatriere decedati.

Pachete complete de pompe funebre in Ferentari, gratuit

Un pachet complet de pompe funebre in Ferentari, pornind de la 0 lei, include sicriul, crucea de lemn inscriptionata, batiste, lumanari, banuti, dolii, iconita sfintita, prosoape, lumanari, platouri de coliva, pachete cu produse de dulce sau de post, vin, dar si toate serviciile aferente. Astfel, veti beneficia de constatarea decesului, toaletarea decedatului, manipularea sicriului cu trupul neinsufletit, transport, dar si eliberarea tuturor actelor si avizelor necesare inhumarii (certificat constatator, de imbalsamare, de deces, adeverinta de inhumare, autorizatie Sanepid, aviz de la procuratura).

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult