Icon servicii funerare

Servicii Funerare Soseaua Alexandriei

Care este programul acestei case de servicii funerare din Soseaua Alexandriei?

Casa Bucur, firma de servicii funerare din Soseaua Alexandriei cu o experienta indelungata si mii de inmormantari organizate fara incidente, stie cat de important este sa aiba un program NON STOP. Un deces poate surveni oricand, la orice ora din zi si din noapte, fie ca vorbim despre unul previzibil, in cazul unei persoane foarte in varsta sau bolnave, ori complet neasteptat, cum ar fi in urma unui accident. Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la numarul de telefon cu tarif normal 0769 99 00 00 si vom prelua integral toate sarcinile birocratice ale organizarii unei ceremonii funeste.

Cat costa inmormantarile organizate de firma de pompe funebre din Soseaua Alexandriei?

Inmormantarile organizate de catre casa noastra de pompe funebre din Soseaua Alexandriei pornesc de la suma de 0 Lei, cu talonul de pensie. Conform Legii funerare, statul roman poate deconta integral cheltuielile aferente unei ceremonii de inhumare, in prezenta talonului de pensie al persoanei trecute in nefiinta. In acest mod, in calitate de rude sau prieteni apropiati, familia dumneavoastra este degrevata nu numai de organizarea propriu-zisa a ceremoniei de inmormantare, ci si de cheltuielile care tin de aceasta.

Bineinteles, puteti opta pentru anumite produse mai complexe sau deosebite, contra cost, in functie de preferintele dumneavoastra sau de cele ale persoanei defuncte, exprimate in timpul vietii. Orice varianta ati alege, aveti certitudinea ca angajatii Casa Bucur va vor trata cu acelasi respect, profesionalism, promptitudine si atentie.

Casa Funerara Bucur - produse/servicii de pompe funebre si in urmatoarele cartiere din Sectorul 5: Antiaeriana, 13 Septembrie, Cotroceni, Calea Ferentari (Prelungirea), Drumul Sarii, Eroilor, Margeanului, Panduri, Rahova, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Zetari

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult