Icon servicii funerare

Servicii Funerare Panduri

Casa Bucur - cele mai bune produse de pompe funebre in Panduri!

Datoria unei case de pompe funebre din Panduri profesioniste si cu o experienta indelungata, asa cum este Casa Bucur, este aceea de a furniza clientilor sai, rudele indurerate ale unei persoane trecute in nefiinta, toate produsele de care este nevoie pentru o ceremonie de inmormantare completa, care sa respecte toate traditiile si obiceiurile religioase, dar si standardele legale si de igiena.

Astfel, va stam la dispozitie cu urmatoarele produse de pompe funebre in Panduri: sicrie complet echipate, cu lenjerie, obiecte religioase si inclusiv capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, de dulce sau de post, coroane si jerbe funerare, dar si monumente funerare.

Gama completa de servicii funerare in Panduri, NON STOP!

Cat despre serviciile funerare in Panduri pe care vi le oferim, acestea sunt dintre cele mai diverse si acopera toate perioada de la producerea decesului (sau chiar inaintea sa) pana dupa incheierea ceremoniei funeste. Astfel, va punem la dispozitie consultanta funerara predeces gratuita (pentru rudele unui pacient muribund), transport funerar, imbalsamare / tanatopraxie, inhumare / incinerare, dar si servicii de repatriere decedati (adresate rudelor unui conational care si-a dat ultima suflare in afara tarii).

Nu in ultimul rand, casa noastra de servicii funerare din Panduri va ajuta cu obtinerea tuturor actelor, autorizatiilor si avizelor necesare pentru buna desfasurare a inmormantarii, in conditii de maxima legalitate si igiena. Nu uitati: Casa Bucur va sta alaturi in cele mai dificile clipe, intrucat stim ce inseamna sa pierdeti o persoana atat de draga si apropiata.

Casa Funerara Bucur - produse/servicii de pompe funebre si in urmatoarele cartiere din Sectorul 5: Antiaeriana, 13 Septembrie, Cotroceni, Calea Ferentari (Prelungirea), Drumul Sarii, Eroilor, Margeanului, Rahova, Soseaua Alexandriei, Soseaua Viilor, Sebastian, Soseaua Salaj, Zetari

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult