Icon servicii funerare

Pompe Funebre Rahova

Casa Bucur - servicii funerare in Rahova cu respect si profesionalism

Experienta indelungata si interactiunile cu nenumarate familii indurerate ne-au facut sa realizam de ce au nevoie clientii nostri in cele mai dificile momente ale existentei lor. Tocmai din acest motiv, firma noastra de servicii funerare din Rahova isi bazeaza intreaga activitate pe patru piloni: promptitudine, respect, profesionalism si intelegere. Stim ca, in clipele extrem de dificile ale disparitiei unei persoane apropiate, ultimul lucru de care aveti nevoie este sa fiti responsabilizat cu organizarea unei ceremonii funeste.

Tocmai din acest motiv, firma noastra de pompe funebre din Rahova preia integral toate responsabilitatile si actiunile birocratice care tin de buna organizare a unei inmormantari, de la constatarea decesului si pana la impartirea pachetelor de pomana. Casa Bucur este o casa de produse si servicii funerare in Rahova de la A la Z, integrand toate cele necesare in activitatea noastra zilnica.

Va stam alaturi cu cele mai bune servicii de pompe funebre in Rahova

Faptul ca programul nostru este NON STOP, la orice ora din zi si din noapte, ne facem sa punem interveni in cel mai scurt timp dupa primirea apelului la numarul de telefon cu tarif normal 0769 99 00 00. Indiferent ca decesul a avut loc la domiciliu sau la spital, ne vom deplasa de indata, intrucat urgenta este cuvantul de ordine, in special daca tragedia s-a produs pe perioada sezonului cald, in care temperaturile ridicate pun anumite probleme de ordin igienic si sanitar.

Casa Bucur - firma de pompe funebre in Rahova cu produse si servicii complete si o atitudine respectuoasa fata de durerea dumneavoastra!

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult
Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…
25.02.2022

Ce inseamna cand visati pe cineva care a murit? Ce…

Semnificatiile viselor in care ne apar cei trecuti in nefiinta sunt multe si subiective, fiind influentate si ”dictate” de experienta de viata traita alaturi de cei plecati la cele vesnice si de relatia…

Citeste mai mult