Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Ghencea 2 Domnesti

Servicii funerare transport decedati Cimitirul Ghencea 2 Domnesti

Datoria unei firme de pompe funebre cu o experienta indelungata, care isi respecta clientii si realizeaza ca respectivii trec prin cele mai dificile momente din viata lor, este aceea de a le furniza servicii funerare complete. Astfel, ii degreveaza de sarcinile birocratice presupuse de organizarea unei inmormantari si le ofera ragazul necesar pentru a-si lua ramas bun asa cum se cuvine de la cel/cea plecat(a) dintre noi si pentru a petrece timpul cu rudele si ceilalti prieteni invitati la ceremonia funesta.

Printre aceste servicii funerare, se numara si transportul decedatilor la cimitir, pentru desfasurarea propriu-zisa a inmormantarii. In cazul in care detineti un loc de veci la Cimitirul Ghencea 2 Domnesti, situat in Sectorul 6 al Capitalei, trebuie sa stiti ca, la Casa Funerara Bucur, va stam la dispozitie cu servicii complete de transport decedati, la bordul unor autoturisme moderne. Acestea respecta toate standardele de igiena si siguranta sanitara impuse la nivel national si european.

Serviciile de transport funerar presupun intocmirea actelor necesare inhumarii, obtinerea avizelor sanitare necesare, realizarea imbalsamarii (procedura obligatorie pe teritoriul Romaniei inainte de inmormantare), perfectarea formalitatilor la administratia cimitirelor si transportul decedatilor propriu-zis, de la morga privata Casa Bucur la Cimitirul Ghencea 2 Domnesti. Totodata, ne ocupam de transportul invitatilor la procesiunea funerara si de toate celelalte produse si servicii funerare specifice (pachete, pomana, aranjamente florale, contractul cu preotul, dascalii, corul, masa organizata la restaurant dupa inhumare etc.).

Contact

Casa Bucur - 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Ghencea 2 Domnesti - Prelungirea Ghencea, nr. 370, Sector 6

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult