Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Tudor Vladimirescu

Asiguram transportul decedatilor la Cimitirul Tudor Vladimirescu

Serviciile funerare de transport decedati trebuie sa se regaseasca in oferta oricarei firme de pompe funebre profesioniste, care isi respecta clientii si doreste sa fie alaturi de acestia pe tot parcursul ceremoniei funeste, care reprezinta unul dintre cele mai dificile momente din vietile lor. In cazul in care dumneavoastra sunteti, din pacate, in aceasta situatie si detineti un loc de veci la Cimitirul Tudor Vladimirescu din Sectorul 5 al Capitalei, va ajutam cu transportul funerar. Acesta se desfasoara la bordul unor autoturisme moderne, intrucat parcul auto al Casei Bucur este format exclusiv din autovehicule care respecta toate standardele igienico-sanitare aflate in vigoare la nivel national si european.

Intocmim toate actele necesare transportului funerar, obtinem toate avizele sanitare de care este nevoie, de la autoritatile competente, si realizam procesul de imbalsamare, care este obligatoriu pe teritoriul Romaniei inaintea transportului decedatilor la cimitir. Toate aceste servicii funerare va sunt oferite pentru a va degreva de sarcinile birocratice presupuse de organizarea unei inmormantari si a va oferi ragazul de care aveti nevoie pentru a va lua ramas bun asa cum se cuvine de la cel/cea trecut/a in nefiinta si a petrece timp de calitate cu celelalte rude sau ceilalti prieteni. In plus, asiguram transportul tuturor invitatilor la Cimitirul Tudor Vladimirescu si ne ocupam de toate celelalte aspecte, de la cateringul specific procesiunii de priveghi si producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare la livrarea pachetelor, vaselor, colivei, colacilor si lumanarilor.

Contact

Casa Bucur – 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Tudor Vladimirescu – Strada Antiaeriana nr. 10, Sector 5, telefon 0372 739 118

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult