Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Straulesti 2

Asiguram transportul decedatilor/depunerea la capela Cimitirului Straulesti 2

In situatia in care un membru al familiei dumneavoastra, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata decedeaza si doriti sa ii oferiti sansa de a-si gasi odihna vesnica in incinta Cimitirului Straulesti 2, trebuie sa stiti ca puteti apela la serviciile funerare oferite de catre Casa Bucur. Suntem o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii nostri, aflati intr-unele dintre cele mai dificile momente din viata lor.

Astfel, suntem omologati conform legii pentru a oferi servicii complete de transport funerar in Bucuresti si judetul Ilfov, inclusiv la capela Cimitirului Straulesti 2 din Capitala. Aceste servicii presupun intocmirea tuturor actelor necesare inhumarii, obtinerea tuturor avizelor sanitare obligatorii, realizarea imbalsamarii (pentru a impedica descompunerea trupului neinsufletit o perioada indelungata), perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor (ACCU), transferul de la morga privata a firmei noastre catre capela Cimitirului Straulesti 2 etc. Mai mult decat atat, va facilitam transportul invitatilor la cimitir, cu microbuze, furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela, contractarea preotilor si corului bisericesc, livrarea tuturor produselor funerare specifice (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari) si organizarea mesei dupa inmormantare.

Prin asigurarea serviciilor funerare de transport decedati la capela Cimitirului Straulesti 2, Casa Bucur dovedeste ca isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste toate etapele organizarii unei inmormantari si prevede toate situatiile specifice care pot aparea in timpul acesteia.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Straulesti 2 - Soseaua Odaii nr. 471, telefon 0372 739 121

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult