Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Straulesti 1

Casa Bucur asigura transportul funerar la Cimitirul Straulesti 1 NON STOP

Asa cum si-a obisnuit clientii, de-a lungul existentei sale, Casa Funerara Bucur este alaturi de acestia, familii indurerate, cu produse si servicii funerare complete, inclusiv transportul decedatilor la capela Cimitirului Straulesti din Sectorul 1 al Capitalei. In cazul in care treceti prin decesul unui membru al familiei, al unui prieten apropiat sau al unei rude mai indepartate, trebuie sa stiti ca va facilitam transportul persoanei in cauza, intr-un sicriu complet echipat, la locul in care va avea loc ceremonia de inhumare.

Casa Bucur este omologata pentru a oferi servicii funerare de transport decedati la Cimitirul Straulesti 1, dispunand de toate avizele necesare si de un parc auto format din masini care respecta toate normele igienico-sanitare aflate in vigoare. Prin acest serviciu, asiguram intocmirea tuturor documentelor necesare, obtinerea avizelor de la autoritatile competente, realizam imbalsamarea, procedeu obligatoriu inainte de inhumare conform normelor din Romania, asiguram perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor (ACCU, aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti) si realizam transportul funerar de la morga noastra privata la Cimitirul Straulesti.

Includerea acestui serviciu funerar in oferta Casei Bucur reprezinta o dovada in plus a grijii, respectului si profesionalismului pe care angajatii nostri il arata, de la inceputul activitatii firmei noastre de pompe funebre, pentru clientii aflati in fata uneia dintre cele mai mari tragedii din viata lor.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP, tarif normal

Cimitirul Straulesti 1 - Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 218, telefon 021 667 28 95

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult