Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Sfanta Vineri

Servicii funerare transport decedati la Cimitirul Sfanta Vineri

Firma noastra de pompe funebre se preocupa de toate aspectele care tin de organizarea in cele mai bune conditii ale unei inmormantari, inclusiv transportul decedatilor la capela cimitirului. Tocmai de aceea, daca ati suferit de curand o pierdere grea in familie sau in cercul apropiat de prieteni si doriti sa organizati inhumarea la Cimitirul Sfanta Vineri din Sectorul 1 al Capitalei, puteti conta pe Casa Bucur pentru transportul funerar. Beneficiem de un parc auto format din autovehicule omologate pentru acest tip de transport special, care respecta intru totul normele igienico-sanitare aflate in vigoare, precizate in Legea funerara.

Serviciile funerare de transport decedati la Cimitirul Sfanta Vineri, oferite NON STOP de catre Casa Bucur, implica urmatoarele etape:

- intocmirea tuturor documentelor necesare si obtinerea tuturor avizelor sanitare;
- realizarea imbalsamare (obligatorie conform legilor aflate in vigoare in Romania);
- realizarea tuturor formalitatilor la Administratia Cimitirelor;
- transferul de la morga privata Casa Bucur la capela Cimitirului Sfanta Vineri.


In plus, ne ocupam si de furnizarea produselor de catering pentru procesiunea de priveghi, producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare, transportul invitatilor cu microbuze la Cimitirul Sfanta Vineri, contractarea preotilor si cantaretilor bisericesti, livrarea pachetelor cu produse funerare, organizarea mesei de dupa inmormantare etc. Realizam toate aceste activitati cu maximum de profesionalism, responsabilitate si respect, stiind cat de dificile sunt momentele prin care treceti.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 (tarif normal, program NON STOP)

Cimitirul Sfanta Vineri - Calea Grivitei nr. 202, sector 1, Bucuresti - telefon 0372 739 097

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult