Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Sf. Mihail si Gavril

Servicii transport decedati Cimitirul Sf. Mihail si Gavril

Detineti un loc de veci la Cimitirul Sfintii Mihail si Gavril din comuna Chiajna, la iesirea din Bucuresti pe autostrada? In cazul in care va aflati in aceasta situatie si treceti prin momentele cumplite ale decesului unei persoane apropiate, fie ca vorbim despre un membru al familiei sau alta ruda ori un prieten bun, trebuie sa stiti ca firma noastra de pompe funebre va este alaturi cu servicii funerare NON STOP. Printre acestea, se numara si transportul decedatilor la cimitir, intrucat Casa Bucur "acopera" integral sectoarele Bucurestiului si localitatile din judetul Ilfov.

In momentul trecerii in nefiinta a unei persoane dragi, ultimul lucru la care va ganditi este organizarea inmormantarii, intrucat sunteti extrem de mahnit si agitat din cauza evenimentului funest. Tocmai din acest motiv, Casa Bucur se va ocupa cu totul de serviciile funerare, inclusiv transportul decedatilor. Transportul funerar va fi efectuat la bordul unor autoturisme noi, cu dotari igienico-sanitare moderne, la toate standardele cerute de autoritatile nationale si internationale (UE).

Transportul funerar presupune intocmirea tuturor documentelor necesare inhumarii, obtinerea tuturor avizelor sanitare obligatorii, realizarea imbalsamarii (obligatorie inaintea serviciului propriu-zis de transport decedati) si perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane.

Apoi, vom efectua transportul funerar de la morga privata Casa Bucur la biserica unde va avea loc slujba si, in cele din urma, la Cimitirul Sf. Mihail si Gavril. De asemenea, ne ocupam si de transportul invitatilor pe acelasi traseu.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Sf. Mihail si Gavril Chiajna - Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 12 - telefon 031 432 73 33

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult