Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Reinvierea

Transport funerar la capela Cimitirului Reinvierea

O firma profesionista de pompe funebre, asa cum este Casa Bucur, cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, promptitudine si respect fata de clienti, familiile indurerate de pierderea unui membru sau unui prieten apropiat, trebuie sa ofere servicii funerare complete. Acest lucru inseamna ca, pe langa imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare si furnizarea tuturor celor necesare pentru inmormantare (sicriu, obiecte religioase, pachete etc.), o casa de pompe funebre respectabila trebuie sa asigure si transportul decedatilor la capela cimitirului unde va avea loc procesiunea funerara.

Casa Funerara Bucur este autorizata sa realizeze transportul decedatilor la capela cimitirelor din Bucuresti si judetul Ilfov. In cazul in care detineti un loc de veci la Cimitirul Reinvierea, trebuie sa stiti ca va furnizam servicii de transport funerar/depunere la capela cimitirului respectiv din Sectorul 2. Acestea includ: intocmirea tuturor documentelor si obtinerea tuturor avizelor sanitare; realizarea imbalsamarii (obligatorie pe teritoriul Romaniei); perfectarea formalitatilor la administratia cimitirelor; transferul de la morga privata a Casei Funerare Bucur la capela cimitirului. Totodata, va punem la dispozitie cateringul specific procesiunii de priveghi de la capela; coroane, jerbe, aranjamente funerare; transportul invitatilor la Cimitirul Reinvierea; livrarea produselor funerare (pachete, coliva, vase, colaci, lumanari etc); organizarea mesei dupa inmormantare.

In ceea ce priveste transportul funerar propriu-zis, trebuie precizat ca detinem un parc auto modern, cu autoturisme dotate la toate standardele igienico-sanitare aflate in vigoare in prezent, la nivel national si european.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Reinvierea (Sector 2) - Strada Reinvierii nr. 4, telefon 0372 739 098

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult