Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Progresul

Servicii funerare transport decedati Cimitirul Progresul

Daca detineti un loc de veci la Cimitirul Progresul din Sectorul 4 al Capitalei si treceti prin momentele cumplite ale pierderii unei persoane apropiate, fie ea membru al familiei, prieten sau alta ruda, trebuie sa stiti ca, la Casa Funerara Bucur, va oferim servicii complete de transport decedati. Pe langa imbalsamare/tanatopraxie, inhumare/incinerare, repatriere decedati si alte servicii funerare, oferta noastra include si transportul decedatilor la cimitir. Astfel, va degrevam de o sarcina pe cat de complicata din punct de vedere organizatoric, pe atat de birocratica.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 NON STOP si vom demara de indata serviciile funerare de transport decedati, care includ: intocmirea tuturor actelor necesare inhumarii; obtinerea tuturor avizelor sanitare in vigoare; realizarea imbalsamarii (procedura obligatorie in Romania); perfectarea tuturor formalitatilor; transportul funerar propriu-zis (transferul de la morga privata Casa Bucur la Cimitirul Progresul). In plus, ne ocupam si de furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela; producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare; transportul invitatilor la Cimitirul Progresul, pentru a participa la ceremonia funesta; dar si contractarea serviciilor religioase ale preotilor, dascalilor si corului; livrarea produselor funerare (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari); organizarea mesei dupa inmormantare. Va oferim toate aceste servicii funerare la Cimitirul Progresul din respect si pentru linistea dumneavoastra!

Contact

Casa Funerara Bucur - program NON STOP, telefon 0769 99 00 00

Cimitirul Progresul - Strada Ilie Oprea 7, Sector 4, Bucuresti - telefon 0768 08 39 13

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult