Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Pantelimon 2

Servicii funerare de transport decedati la Cimitirul Pantelimon 2

Casa Funerara Bucur va pune la dispozitie servicii complete, inclusiv transportul decedatilor la capela Cimitirului Pantelimon 2 din Sectorul 2 al Capitalei. In cazul in care s-a produs un deces in familia dumneavoastra si detineti un loc de veci in cadrul acestui cimitir, va ajutam cu transportul funerar, pornind de la morga noastra, la bordul unor autoturisme noi, moderne, cu dotari de top din punct de vedere igienico-sanitar, respectand toate normele aflate in vigoare, atat la nivel national, cat si european.

Casa Bucur este autorizata sa ofere servicii funerare de transport decedati, de la intocmirea tuturor actelor necesare si obtinerea avizelor sanitare si pana la transportul funerar propriu-zis, cu toate formalitatile legale pe care acesta la presupune. Mai mult decat atat, va suntem alaturi si cu transportul invitatilor la ceremonia funesta, dar si cu pregatirea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela, producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare si livrarea produselor specifice inmormantarii - pachete, coliva, colaci, lumanari etc.

Nu in ultimul rand, organizam masa la restaurantele partenere Casa Bucur, dupa inmormantare. Suntem o firma de servicii funerare complete si tinem ca aceasta ceremonie, chiar daca este una trista, sa fie organizata in cele mai mici detalii, intrucat astfel va ajutam sa cinstiti memoria celui sau celei plecate dintre noi. Nu ezitati sa ne contactati si va vom fi alaturi in cele mai dificile momente ale vietii dumneavoastra, cu profesionalism si respect!

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP, tarif normal

Cimitirul Pantelimon 2 - Bulevardul Biruintei nr. 69 F, telefon 0372 739 105

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult