Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Izvorul Nou

Servicii complete de transport decedati la Cimitirul Izvorul Nou

Stim cat de dificil este momentul despartirii de un membru al familiei, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata. Tocmai de aceea, daca o astfel de tragedie se petrece in familia dumneavoastra, va suntem alaturi cu servicii funerare complete, inclusiv transportul decedatilor la Cimitirul Izvorul Nou. Daca detineti un loc de veci la acest cimitir situat in sectorul 3 al Capitalei, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00, disponibil la orice ora din zi si din noapte, si vom demara de indata toate procedurile specifice.

Serviciile de transport funerar presupun intocmirea tuturor documentelor necesare inhumarii, obtinerea avizelor sanitare, realizarea procedurii de imbalsamare (obligatorie in Romania), perfectarea formalitatilor la administratia cimitirului, transferul de la morga privata Casa Bucur la capela unde se va desfasura slujba religioasa si apoi ceremonia de inhumare propriu-zisa. In plus, ne ocupam si de transportul invitatilor la cimitir, furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela, producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare, dar si contractarea preotului, dascalilor si corului bisericesc si livrarea produselor funerare (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari).

O firma profesionista de pompe funebre, asa cum este Casa Bucur, trebuie sa ofere servicii funerare complete pentru clientii sai, familii indoliate, iar transportul decedatilor este unul dintre cele mai importante dintre acestea.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Izvorul Nou - Drumul Murgului nr. 47, Sector 3, Bucuresti - telefon 0372 739 129

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult