Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Ghencea Civil

Transport funerar Cimitirul Ghencea Civil

In cazul in care treceti prin situatia tragica a pierderii unui membru de familie, prieten apropiat sau a unei rude mai indepartate, cel mai probabil sentimentele care va cuprind in prima faza sunt cele de dezorientare, deznadejde si tristete profunda. Nu putem da timpul inapoi si nu putem face sa dispara trairile pe care le aveti in aceste momente, insa va putem ajuta in alte moduri. In primul rand, Casa Funerara Bucur, cu o experienta indelungata, un program NON STOP si maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru clientii sai, va ofera servicii funerare complete, la orice ora din zi si din noapte, intrucat un deces, fie el si asteptat, in cazul persoanelor in varsta sau foarte bolnave, poate surveni oricand.

Printre aceste servicii funerare se numara si transportul decedatilor. Daca detineti un loc de veci la Cimitirul Ghencea Civil, situat in cartierul cu acelasi nume din Sectorul 6 al Capitalei, vom demara de indata toate procedurile specifice intr-o astfel de situatie. Printre ele, se numara: intocmirea tuturor documentelor necesare inhumarii; obtinerea tuturor avizelor sanitare; realizarea imbalsamarii (procedura obligatorie pe teritoriul Romaniei); perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane - ACCU; transportul funerar propriu-zis (la bordul unor autoturisme moderne, cu toate dotarile igienico-sanitare in vigoare la nivel national si european).

Prin oferirea serviciilor funerare de transport decedati, Casa Bucur isi dovedeste profesionalismul si respectul fata de clientii sai, indiferent de situatia in care acestia s-ar afla.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Ghencea Civil - Bulevardul Ghencea 22, Sector 6, telefon 0372 739 137

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult