Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Evreiesc

Realizam transportul funerar la Cimitirul Evreiesc

Transportul decedatilor reprezinta unul dintre serviciile funerare de care beneficiati, cu maximum de profesionalism, promptitudine si respect din partea noastra, daca apelati la Casa Bucur, cu program NON STOP in Bucuresti (toate sectoarele) si judetul Ilfov. Va asiguram de intreaga responsabilitate pentru ca ne alegeti intr-un moment atat de dificil din viata dumneavoastra, cel al pierderii unui membru al familiei, prieten apropiat sau a unei rude mai indepartate. Va promitem ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru a va usura misiunea de a trece peste aceasta cumplita incercare, prin profesionalismul nostru desavarsit.

Astfel, va vom degreva de toate sarcinile birocratice presupuse de organizarea unei ceremonii funeste si vom prelua inclusiv transportul funerar. Acesta consta in: intocmirea documentelor necesare inhumarii; obtinerea tuturor avizelor sanitare necesare; realizarea imbalsamarii (procedura obligatorie in Romania inaintea transportului decedatilor la cimitir); perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane – ACCU; transportul decedatilor propriu-zis la Cimitirul Evreiesc.

Dorim sa precizam ca, pentru reprezentatii Casei Funerare Bucur, toate cultele religioase sunt la fel de importante, iar respectul nostru se manifesta prin grija cu care stabilim toate detaliile evenimentului funest, inclusiv transportul decedatilor la Cimitirul Evreiesc din Sectorul 4 al Capitalei. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon afisat mai jos, disponibil la orice ora din zi si din noapte, si stabilim toate detaliile.

Contact

Casa Funerara Bucur – telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Evreiesc – Soseaua Giurgiului nr. 128, Sector 4, Bucuresti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult