Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Evanghelic Lutheran

Servicii complete de transport funerar indiferent de religie

La Casa Bucur, firma de servicii funerare cu o experienta indelungata, respectul este cuvantul de ordine, indiferent de religia sau alte aspecte care tin de natura profund personala a clientilor nostri si a persoanelor trecute in nefiinta din familiile lor. Tocmai de aceea, casa noastra de pompe funebre ofera inclusiv servicii de transport funerar la Cimitirul Evanghelic Lutheran din Sectorul 4 al Capitalei.

In situatia in care detineti un loc de veci in acest cimitir din sudul Bucurestiului si treceti prin momentele dificile ale pierderii unei persoane apropiate, fie ea membru al familiei, ruda sau prieten, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00, cu tarif normal si program NON STOP, si vom demara de indata serviciile complete de transport decedati la Cimitirul Evanghelic Lutheran. Casa Bucur va va degreva de toate sarcinile birocratice presupuse de organizarea unui astfel de eveniment funest, oferindu-va ragazul de a va lua ramas bun asa cum se cuvine de la persoana draga trecuta in nefiinta si de a petrece timpul cu ceilalti invitati la inmormantare.

Motivul pentru care va oferim toate aceste servicii funerare, inclusiv transportul decedatilor la cimitir, este reprezentat de faptul ca, de-a lungul activitatii noastre profesionale, am invatat ca respectul fata de clienti este cel mai important "serviciu" pe care il putem oferi, indiferent de religia sau alte aspecte care tin de alegerile, principiile si credintele fiecarei persoane.

Contact

Casa Bucur - telefon 0769 99 00 00

Cimitirul Evanghelic Lutheran - Soseaua Giurgiului nr. 4, Sector 4, Bucuresti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult