Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Eternitatea

Asiguram transportul decedatilor la Cimitirul Eternitatea

Deznadejdea, dezorientarea si tristetea profunda sunt doar cateva dintre sentimentele care va pot cuprinde in momentul in care va confruntati cu decesul unei persoane apropiate. Tocmai din acest motiv, unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le faceti, daca treceti printr-o astfel de incercare teribila, este sa apelati la ajutorul oferit de catre o firma de servicii funerare complete, asa cum este Casa Bucur. Avand o experienta indelungata si dovedind intotdeauna maximum de profesionalism, promptitudine si respect, va oferim inclusiv servicii de transport funerar la Cimitirul Eternitatea.

Daca detineti un loc de veci in cadrul acestui cimitir situat in Sectorul 4 al Capitalei, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00 NON-STOP si vom demara de indata actiunile specifice, inclusiv transportul decedatilor la Cimitirul Eternitatea. Urgenta este cuvantul de ordine, mai ales in  cazul unui deces survenit pe perioada verii, intrucat temperaturile ridicate pot pune unele probleme de natura igienico-sanitara. Tocmai din acest motiv, dar si din respect pentru clientii nostri, Casa Bucur are un program NON-STOP, la orice ora din zi si din noapte, indiferent de sarbatori legale si alte evenimente.

Transportul funerar se va realiza la bordul autoturismelor proprii din parcul auto Casa Bucur, fiind vorba despre masini moderne, cu toate dotarile igienico-sanitare necesare. De asemenea, ne vom ocupa de toate aspectele birocratice, organizatorice, dar si religioase presupuse de o astfel de ceremonie funesta.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 - NON-STOP

Cimitirul Eternitatea - Bulevardul Metalurgiei nr. 64A, Sector 4, Bucuresti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult