Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Dudesti

Asiguram transportul decedatilor la Cimitirul Dudesti

In momentul tragic al producerii unui deces in familie sau in cercul de apropiati, primele sentimente care va incearca sunt acelea de disperare, incremenire si tristete profunda. Totusi, va reveniti cand realizati ca trebuie sa actionati rapid si sa demarati procedurile specifice ceremoniei de inmormantare. Casa Funerara Bucur va este alaturi pas cu pas in aceasta incercare deosebit de dificila a vietii dumneavoastra, sprijinindu-va moral si degrevandu-va de toate sarcinile birocratice si organizatorice.

Printre acestea, se numara si serviciile funerare de transport decedati. Daca detineti un loc de veci la Cimitirul Dudesti din Sectorul 3 al Capitalei si doriti ca ruda sau prietenul dumneavoastra sa odihneasca vesnic acolo, tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati la numarul de telefon 0769 99 00 00, disponibil NON STOP, si sa ne comunicati acest lucru. Casa Bucur va realiza transportul funerar, de la domiciliul sau spitalul unde s-a produs decesul, la morga proprie (pentru imbalsamare) si apoi la cimitir, la bordul unor masini moderne, care respecta toate normele igienico-sanitare aflate in vigoare.

Suntem o firma de pompe funebre cu o experienta indelungata si maximum de profesionalism, respect si promptitudine aratate de-a lungul timpului fata de clientii nostri, familiile indurerate. Tocmai de aceea, stim cat de important este transportul funerar intr-un astfel de context si vi-l oferim cu toate facilitatile incluse.

Contact

Casa Funerara Bucur - 0769 99 00 00 (program NON STOP, tarif normal)

Cimitirul Dudesti - Strada Postavarul nr. 1, Sector 3, Bucuresti

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult