Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul de Vest Domnesti

Servicii complete transport decedati Cimitirul de Vest (Domnesti, Ilfov)

Casa Funerara Bucur acopera toate cele sase sectoare din Bucuresti, dar si judetul Ilfov integral, inclusiv comuna Domnesti. Din respect pentru clientii nostri, familii indurerate de pierderea unui membru, prieten apropiat sau a unei rude mai indepartate, furnizam servicii funerare complete, inclusiv transportul decedatilor la Cimitirul de Vest. Acestea au o importanta deosebita atat din punct de vedere legal si igienico-sanitar, cat si moral, intrucat ajuta la indeplinirea obligatiilor legale, dar si la degrevarea clientilor de sarcinile birocratice presupuse de organizarea unei ceremonii funeste.

Suntem o firma de servicii funerare complete, autorizata sa realizam transportul decedatilor de la domiciliu/spital la morga noastra privata si apoi la Cimitirul de Vest din Domnesti, judetul Ilfov. Parcul nostru auto este compus exclusiv din autoturisme noi, moderne, cu toate dotarile igienico-sanitare obligatorii la nivel national si international (Uniunea Europeana). Pe langa transportul funerar propriu-zis, includem si servicii conexe precum: furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela; producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor florale (din flori naturale sau artificiale); transportul invitatilor la capela si apoi la cimitir, pentru a participa la ceremonia funesta; oferirea serviciilor religioase ale preotilor, dascalilor si corului bisericesc (la cerere); livrarea produselor funerare in ziua inmormantarii (pachete, vase, coliva, colaci); organizarea mesei dupa inmormantare, in restaurantele partenere Casa Bucur.

Nu in ultimul rand, faptul ca avem un program NON STOP ne ajuta sa raspundem rapid oricarei solicitari, intrucat stim cat de important este acest lucru, atat din punct de vedere igienico-sanitar, cat si moral, pentru clientii nostri.

Contact

Casa Funerara Bucur – telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul de Vest, Domnesti, Ilfov – Soseaua de Centura 4K, telefon 0372 739 094

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult