Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Damaroaia

Va furnizam servicii funerare de transport decedati la Cimitirul Damaroaia

In situatia tragica in care un membru al familiei dumneavoastra, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata inceteaza din viata si dispuneti de un loc de veci in cadrul Cimitirului Damaroaia din Sectorul 1 al Capitalei, trebuie sa stiti ca firma noastra de pompe funebre va ajuta cu serviciile funerare de transport decedati la capela respectivei unitati. Casa Bucur dispune de un parc auto performant, dotat cu autoturisme omologate din punct de vedere igienico-sanitar pentru transportul funerar, dar si de toate avizele necesare pentru prestarea unui astfel de serviciu pe teritorul Romaniei.

Va suntem alaturi cu: intocmirea documentelor necesare inhumarii, obtinerea avizelor sanitare obligatorii, realizarea imbalsamarii (procedura sine-qua-non conform legii din Romania), perfectarea formalitatilor la ACCU - Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane si transferul de la morga privata Casa Bucur la capela Cimitirului Damaroaia. De asemenea, asiguram furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela, producerea de coroane, jerbe si aranjamente funerare, transportul invitatilor cu microbuze la cimitir, contractarea preotilor si cantaretilor bisericesti, livrarea produselor funerare (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari), organizarea mesei de dupa inmormantare etc.

Pe langa transportul decedatilor, oferta noastra de servicii funerare mai include: consultanta funerara predeces, repatriere decedati, imbalsamare / tanatopraxie, inhumare / incinerare (procedura 100% legala pe teritoriul Romaniei, chiar daca este dezavuata de Biserica Ortodoxa Romana) si preluarea sicriului cu trupul neinsufletit de la morga spitalului.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 (NON STOP, tarif normal)

Cimitirul Damaroaia - Strada Neajlovului nr. 5, Sector 1, Bucuresti - telefon 0372 739 103

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult