Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Calvin

Casa Bucur - servicii complete transport funerar la Cimitirul Calvin

In momentul decesului unui membru de familie, prieten apropiat sau al unei rude mai indepartate, ultimul lucru la care va ganditi este legat de procedurile birocratice specifice organizarii evenimentului funest. Tocmai din acest motiv, Casa Funerara Bucur va pune la dispozitie servicii complete de transport decedati, inclusiv la Cimitirul Calvin din Sectorul 6 al Capitalei. Suntem o firma de pompe funebre profesionista, cu o experienta indelungata si maximum de promptitudine si respect pentru toti clientii nostri, indiferent de cultul religios de care acestia apartin.

Tocmai din acest motiv, in caz ca detineti un loc de veci la Cimitirul Calvin, va oferim servicii funerare de transport decedati, de la intocmirea actelor necesare inhumarii, obtinerea avizelor sanitare obligatorii si realizarea procedurii de imbalsamare (obligatorie pe teritoriul Romaniei) la sprijin pentru perfectarea formalitatilor la administratia cimitirului, transferul de la morga privata Casa Bucur la biserica unde se va desfasura slujba religioasa si apoi transportul funerar propriu-zis.

Casa Bucur efectueaza transportul decedatilor la bordul unor autoturisme moderne, intrucat parcul nostru auto contine exclusiv masini noi, cu toate dotarile igienico-sanitare cerute in prezent de autoritatile nationale si internationale (la nivelul Uniunii Europene).

Consideram ca este datoria noastra ca, pe langa serviciile funerare clasice (imbalsamare, inhumare/incinerare etc.), sa oferim si repatrierea sau transportul decedatilor, consiliere funerara pre-deces, preluare de la morga spitalului etc.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Calvin - Calea Giulesti nr. 101-103, Sector 6, Bucuresti - telefon 0748 880 718 / 0767 778 007

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult