Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Bucurestii Noi

Casa Bucur - servicii funerare transport decedati NON STOP

Casa Funerara Bucur este printre firmele de pompe funebre din Bucuresti si judetul Ilfov autorizate sa ofere servicii complete de transport decedati, inclusiv la capela Cimitirului Bucurestii Noi din Sectorul 1 al Capitalei. Argumentele in favoarea noastra sunt experienta indelungata, profesionalismul, promptitudinea si respectul pentru clienti, de care dam intotdeauna dovada, dar si grija ca toate aspectele privind ceremonia funesta sa se desfasoare conform planului. Detinem un parc auto nou, ingrijit, cu autovehicule funerare care respecta toate normele si prevederile igienico-sanitare aflate in vigoare in acest moment.

Serviciile funerare de transport decedati si depunere la capela Cimitirului Bucurestii Noi presupun: intocmirea tuturor documentelor necesare inhumarii si obtinerea tuturor avizelor sanitare necesare; realizarea imbalsamarii (serviciu funerar obligatoriu inainte de depunerea la capela); perfectarea formalitatilor la administratia Cimitirului Bucurestii Noi; transferul de la morga privata Casa Bucur la cimitir; transportul de la biserica unde va avea loc slujba religioasa la cimitir. Totodata, ne preocupam si de alte aspecte ale inmormantarii, precum furnizarea cateringului specific procesiunii de priveghi de la capela, producerea coroanelor, jerbelor si aranjamentelor funerare, transportul invitatilor la cimitir, contractarea preotilor si corului bisericesc, livrarea produselor funerare in ziua inmormantarii (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari, etc) si organizarea mesei dupa inmormantare.

Prin toate aceste detalii, Casa Funerara Bucur dovedeste ca este intotdeauna alaturi de dumneavoastra, chiar si in cele mai dificile momente.

Contact

Casa Funerara Bucur - telefon 0769 99 00 00 NON STOP

Cimitirul Bucurestii Noi - Bulevardul Laminorului nr. 158, telefon 0372 739 117

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult