Icon servicii funerare

Transport Funerar Cimitirul Berceni 2

Servicii funerare de transport decedati la Cimitirul Berceni 2

Pierderea unei persoane dragi, fie ca vorbim despre un membru al familiei, un prieten apropiat sau o ruda mai indepartata, reprezinta un moment de cumpana in viata fiecaruia dintre noi. Extrem de afectati de acest deces, indiferent de circumstantele in care s-a produs, de varsta respectivului si de cat de previzibil era evenimentul funest, cel mai probabil ultimele lucruri la care va ganditi sunt detaliile organizatorice. Tocmai de aceea, Casa Funerara Bucur va sprijina si va sta alaturi cu cele mai bune servicii de transport decedati la Cimitirul Berceni 2. Daca detineti sau cumparati un loc de veci la acest cimitir din Sectorul 4 al Capitalei, vom asigura servicii complete de transport funerar.

Acestea presupun: intocmirea documentelor necesare inhumarii; obtinerea tuturor avizelor sanitare; realizarea serviciului de imbalsamare (obligatoriu inainte de transportul decedatilor); sprijin pentru perfectarea formalitatilor la Administratia Cimitirelor – ACCU; transferul de la morga privata a Casei Funerare Bucur la capela Cimitirului Berceni 2, din cartierul cu acelasi nume. Mai mult decat atat, va oferim si transportul invitatilor la ceremonia de la cimitir, furnizarea cateringului specific pentru priveghi, producerea de coroane, jerbe si aranjamente funerare, serviciile religioase ale preotilor, dascalilor si corului bisericesc, livrarea produselor specifice in ziua inmormantarii (pachete, vase, coliva, colaci, lumanari), organizarea mesei dupa inmormantare, la restaurantele partenere Casa Bucur.

Contact

Casa Funerara Bucur – telefon 0769 99 00 00 (program NON-STOP, tarif normal)

Cimitirul Berceni 2 – Soseaua Berceni nr. 507, sector 4, Bucuresti – telefon 0372 739 109

Lasa un comentariu

*
*
*

Ne poti contacta oricand, noi lucram NON STOP

Articole recente

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…
07.06.2022

De ce se pazeste mortul? Intre mit si adevar – raspunsul…

Priveghiul reprezinta un rit precrestin care s-a pastrat in multe zone ale tarii noastre si inca ii este oferita simbolistica primara: despartirea celor vii de persoana decedata, inainte de trecerea acesteia…

Citeste mai mult
Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…
12.05.2022

Cel mai negru scenariu: cum ne pregatim in caz de…

Cel mai probabil, lucrurile nu vor degenera pana acolo, insa intotdeauna este mai bine sa fim prevazatori decat reactivi.

Citeste mai mult